з досвіду роботи педагогів ПТНЗ напряму "Громадське харчування" Рівненської області
Рекомендації містять основні відомості про нормування праці в ресторанному господарстві, рекомендації щодо використання карти хронометражу в роботі майстра виробничого навчання та можливості впровадження норм виробітку у навчально-виробничий процес
Розробники: Педагоги ПТНЗ Рівненської області: Гореньчук В.О., Яніцька Н.С., Тихонюк Н.І., Радимович М.В., Радько Л.П., Кіткайло Н.П., Краля В.М., Мисюра О., Кошельник Л.О., Варишнюк А.В., Токарська О.В., Сидорчук Ю.П.
Рецензент: Рожкова О.Є., методист НМЦ ПТО у Рівненській області.
Читати повністю...