СЕКЦІЯ ПЕДАГОГІВ НАПРЯМУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПТНЗ
Рівненської області
СЕКЦІЯ ПЕДАГОГІВ НАПРЯМУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПТНЗ
Рівненської області
Четвер, 28.03.2024, 19:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Каталог файлов

Головна » Файли

Всього матеріалів в каталозі: 5
Показано матеріалів: 1-5

Книги та журнали | Переглядів: 604 | Завантажень: 0 | Додав: Wokzhor | Дата: 18.03.2016 | Коментарі (0)

Книги та журнали | Переглядів: 737 | Завантажень: 0 | Додав: Wokzhor | Дата: 18.03.2016 | Коментарі (0)

Карамельна маса — це аморфна маса, отримана при уварюванні висококонцентрованих розчинів цукру в суміші з іншими вуглеводами до концентрації ...

 

Презентації | Переглядів: 556 | Завантажень: 1 | Додав: erojckova | Дата: 07.04.2015 | Коментарі (0)

Нікуліна А.С., Сілаєва І.Є., Шевчук С.С.

Сучасний урок у професійній школі: проектування, організація, аналіз: Методичний посібник. - Донецьк: ДІПО ІПП. - 2008. - 160с.

 

Скачати...

 

Статті | Переглядів: 435 | Завантажень: 0 | Додав: erojckova | Дата: 29.03.2015 | Коментарі (0)

Вимоги до технологічної карти як нормативного документа  в навчально-виробничій діяльності педагогів та учнів напряму ресторанного господарства ПТНЗ Рівненської області. методичні рекомендації / О.Є.Рожкова. – Рівне: НМЦ ПТО у Рівненській області, 2015. –  25 с.

Видання містить основні вимоги до складання технологічних карт на кулінарні страви та рекомендації з їх використання під час проведення теоретичних та практичних занять. Наведені зразки технологічних карт, перелік основних Збірників, на основі яких складаються карти, наведені приклади роботи зі Збірником рецептур перелік стандартів щодо якості продуктів та сировини, які використовуються.

Читати рекомендації...

Статті | Переглядів: 6860 | Завантажень: 0 | Додав: erojckova | Дата: 29.03.2015 | Коментарі (0)

Категорії розділу

Вхід на сайт

Пошук

Наше опитування

Оцініть сайт
Всього відповідей: 8

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0