СЕКЦІЯ ПЕДАГОГІВ НАПРЯМУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПТНЗ
Рівненської області
СЕКЦІЯ ПЕДАГОГІВ НАПРЯМУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПТНЗ
Рівненської області
П`ятниця, 29.03.2024, 08:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2015 » Грудень » 22 » Норма виробітку як елемент формування конкурентоспроможного кваліфікованого робітника. Методичні рекомендації
22:25
Норма виробітку як елемент формування конкурентоспроможного кваліфікованого робітника. Методичні рекомендації

Видання відомче

Норма виробітку як елемент формування конкурентоспроможного кваліфікованого робітника: з досвіду роботи педагогів ПТНЗ напряму "Громадське харчування" Рівненської області. Методичні рекомендації. НМЦ ПТО у Рівненській області.

Рівне, 2015 р. Кількість сторінок – 26.

Практичні напрацювання педагогів ПТНЗ Рівненської області з встановлення норм часу на виготовлення страв та виробів згідно до програми виробничого навчання з професій «Кухар» та «Кондитер» 3 та 4 розрядів

№ з/п

Навчальний заклад

№ карти

Найменування

страв та виробів

К-ть карт хроно-метражу

1

Рокитнівський професійний

ліцей

1

2

3

 

4

 

5

Паштет з печінки; котлета «Марічка»; макарони відварні з овочами;

маринад овочевий з томатом;

запіканка рисова.

5

2

ДНЗ «РВПУРСТ»

-

-

-

3

ДПТНЗ

„Соснівський професійний ліцей”

6

 

7

Начинка із свіжої капусти;

начинка  з сиру.

2

4

Квасилівський професійний

ліцей   

8

 

9

Картопля відварна з маслом та зеленню;

кекс «Горіховий».

2

5

Вище професійне училище № 22 

м. Сарни

10

 

11

 

 

12

Галушки фаршировані;

галушки напівв`язкі зі шкварками і цибулею;

локшина.

3

6

Клеванський професійний

ліцей

13

 

 

 

14

Нарізання сирих овочів складними формами  (3 варіанти хронометражу);

салат із редису з огірком і яйцем у сметані (3 варіанти хронометражу).

2

7

Вище

професійне училище

№24 м.Корець

 

15

біфштекс січений

(3 варіанти хронометражу)

1

8

ВПУ № 25

смт.Демидівка   

-

-

-

9

Радивилівський професійний

ліцей

16

17

вареники з сиром;

локшина  домашня.

2

10

ДПТНЗ

„Острозьке вище

професійне училище”

18

 

19

20

 

Каша пшоняна з чорносливом;

риба в млинчиках;

вареники з начин-кою з полуниці.

3

11

Вище професійне училище № 29

смт.Володимирець

21

Торт «Бісквітно-кремовий».

1

 

 

Переглядів: 830 | Додав: erojckova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Оцініть сайт
Всього відповідей: 8

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0