Головна » 2015»Грудень»22 » Норма виробітку як елемент формування конкурентоспроможного кваліфікованого робітника. Методичні рекомендації
22:25
Норма виробітку як елемент формування конкурентоспроможного кваліфікованого робітника. Методичні рекомендації
Видання відомче
Норма виробітку як елемент формування конкурентоспроможного кваліфікованого робітника: з досвіду роботи педагогів ПТНЗ напряму "Громадське харчування" Рівненської області. Методичні рекомендації. НМЦ ПТО у Рівненській області.
Рівне, 2015 р. Кількість сторінок – 26.
Практичні напрацювання педагогів ПТНЗ Рівненської області з встановлення норм часу на виготовлення страв та виробів згідно до програми виробничого навчання з професій «Кухар» та «Кондитер» 3 та 4 розрядів
№ з/п
Навчальний заклад
№ карти
Найменування
страв та виробів
К-ть карт хроно-метражу
1
Рокитнівський професійний
ліцей
1
2
3
4
5
Паштет з печінки; котлета «Марічка»; макарони відварні з овочами;
маринад овочевий з томатом;
запіканка рисова.
5
2
ДНЗ «РВПУРСТ»
-
-
-
3
ДПТНЗ
„Соснівський професійний ліцей”
6
7
Начинка із свіжої капусти;
начинка з сиру.
2
4
Квасилівський професійний
ліцей
8
9
Картопля відварна з маслом та зеленню;
кекс «Горіховий».
2
5
Вище професійне училище № 22
м. Сарни
10
11
12
Галушки фаршировані;
галушки напівв`язкі зі шкварками і цибулею;
локшина.
3
6
Клеванський професійний
ліцей
13
14
Нарізання сирих овочів складними формами (3 варіанти хронометражу);
салат із редису з огірком і яйцем у сметані (3 варіанти хронометражу).