Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Рівненській області запрошує педагогів ПТНЗ області, які здійснюють професійну підготовку учнів за професіями «Кухар» та «Кондитер», прийняти участь в двох майстер-класах, які відбудуться 31 березня 2016 року у навчально-практичному центрі створеному на базі Державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі».
Теми майстер-класів:
«Приготування перепілки смаженої на грилі із фруктовим соусом, фломбованими та грильованими овочами».
«Приготування шоколадних капкейків із кремом муслін».
Участь в майстер-класі платна: за професією «кухар» – 120 грн.; за професією «кондитер» – 120 грн.
Організаційний внесок з однієї особи – 30 грн.
Сплатити за майстер-класи необхідно до 25.03.2016 року (для придбання продуктів та сировини): перераховувати на картку Приватбанку 5168757240908428 Борисюк Наталія Петрівна.
Для реєстрації на майстер-клас необхідно оформити заявку за формою, що додається, відправити заявку та відскановану квитанцію про сплату майстер-класу до 28.03.2016 року на електронну адресу: e.rojckova@yandex.ua.
Кожен учасник обов’язково має забезпечити себе комплектом санітарного одягу.
Про проходження майстер-класу учасники отримають сертифікат.
|