СЕКЦІЯ ПЕДАГОГІВ НАПРЯМУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПТНЗ
Рівненської області
СЕКЦІЯ ПЕДАГОГІВ НАПРЯМУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПТНЗ
Рівненської області
Середа, 24.04.2024, 13:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2015 » Вересень » 19 » Норма виробітку як елемент формування конкурентоспроможного кваліфікованого робітника: з досвіду роботи педагогів ПТНЗ напряму ресторанного
13:02
Норма виробітку як елемент формування конкурентоспроможного кваліфікованого робітника: з досвіду роботи педагогів ПТНЗ напряму ресторанного

кх 001 кх 002 кх 003 кх 004 кх 005 кх 006 кх 007 кх 008 кх 009 кх 010 кх 011 кх 012 кх 013 кх 014 кх 015 кх 016 кх 017 кх 018 кх 019 кх 020 кх 021 кх 022 кх 023 кх 024 кх 025

Переглядів: 852 | Додав: Wokzhor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Оцініть сайт
Всього відповідей: 8

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0