СЕКЦІЯ ПЕДАГОГІВ НАПРЯМУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПТНЗ
Рівненської області
СЕКЦІЯ ПЕДАГОГІВ НАПРЯМУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПТНЗ
Рівненської області
Субота, 20.04.2024, 03:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2016 » Квітень » 2 » ПЕДАГОГИ ОБЛАСТІ ПІДВИЩИЛИ СВІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ РІВЕНЬ В НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНОМУ ЦЕНТРІ
13:59
ПЕДАГОГИ ОБЛАСТІ ПІДВИЩИЛИ СВІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ РІВЕНЬ В НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНОМУ ЦЕНТРІ

 

31 березня 2016 року у Навчально-практичному центрі створеному на базі Державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» були проведені майстер-класи з тем «Приготування перепілки смаженої на грилі із фруктовим соусом, фломбованими та грильованими овочами» та «Приготування шоколадних капкейків із кремом муслін».

  З вітальним словом до учасників та організаторів майстер-класів звернувся заступник начальника управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Коржевський П.М., який підкреслив значення навчально-практичних центрів у популяризації професій та підвищенні кваліфікації викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання.

  Під керівництвом майстрів виробничого навчання Навчально-практичного центру Лемех Н.В., Чміль Н.П., Мельничук Л.О. та Тітової Т.А. 15 педагогів ПТНЗ області, які здійснюють підготовку за професіями «Кухар» та «Кондитер», а також методисти обласних центрів Рожкова О.Є. (Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти) та Наконечна М.П. (Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів ПТНЗ) практично відпрацювали навички з приготування вказаної страви та виробу.

  Кожен учасник майстер-класів мав можливості презентувати свою страву та провести бракераж, висловити свої відгуки та побажання щодо наступних майстер-класів та роботи Навчально-практичного центру, отримали технологічні та інструкційні карти на страву та виріб. Учасники відмітили чітку організацію та високу якість проведення майстер-класів, наголосили на значенні таких форм спілкування для підвищення рівня своєї майстерності.

  По закінченню майстер-класу учасники отримали сертифікати.

Завантажити Капкейки.pptx - 5.1 МБ

Переглядів: 604 | Додав: erojckova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування

Оцініть сайт
Всього відповідей: 8

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0