31 березня 2016 року у Навчально-практичному центрі створеному на базі Державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» були проведені майстер-класи з тем «Приготування перепілки смаженої на грилі із фруктовим соусом, фломбованими та грильованими овочами» та «Приготування шоколадних капкейків із кремом муслін».
З вітальним словом до учасників та організаторів майстер-класів звернувся заступник начальника управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Коржевський П.М., який підкреслив значення навчально-практичних центрів у популяризації професій та підвищенні кваліфікації викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання.
Під керівництвом майстрів виробничого навчання Навчально-практичного центру Лемех Н.В., Чміль Н.П., Мельничук Л.О. та Тітової Т.А. 15 педагогів ПТНЗ області, які здійснюють підготовку за професіями «Кухар» та «Кондитер», а також методисти обласних центрів Рожкова О.Є. (Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти) та Наконечна М.П. (Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів ПТНЗ) практично відпрацювали навички з приготування вказаної страви та виробу.
Кожен учасник майстер-класів мав можливості презентувати свою страву та провести бракераж, висловити свої відгуки та побажання щодо наступних майстер-класів та роботи Навчально-практичного центру, отримали технологічні та інструкційні карти на страву та виріб. Учасники відмітили чітку організацію та високу якість проведення майстер-класів, наголосили на значенні таких форм спілкування для підвищення рівня своєї майстерності.
По закінченню майстер-класу учасники отримали сертифікати.
Завантажити Капкейки.pptx - 5.1 МБ
|