СЕКЦІЯ ПЕДАГОГІВ НАПРЯМУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПТНЗ
Рівненської області
СЕКЦІЯ ПЕДАГОГІВ НАПРЯМУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПТНЗ
Рівненської області
Четвер, 25.04.2024, 11:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2016 » Листопад » 12 » Подія року 2016 - Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WORLDSКILLS UKRAINE»
18:56
Подія року 2016 - Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WORLDSКILLS UKRAINE»

   Всіх учасників та організаторів конкурсу офіційним листом привітав Президент України Порошенко П.О.. У своєму вітальному листі Президент наголосив на актуальності такого заходу в контексті реформування професійно-технічної освіти та побажав всім міцного здоров'я, щедрої долі та мирного неба.

       Прем'єр-міністр України Гройсман В.Б., відкриваючи конкурс, наголосив: "Ми маємо реформувати систему професійно-технічної освіти для того, щоб кожен, хто навчається в цій системі, був професійним і якісним. Потрібно змінити програми навчання, осучаснити їх, надати можливість технічного переозброєння закладів професійно-технічної освіти для того, щоб кожна молода людина, яка закінчує професійно-технічний заклад, могла знайти себе в реальному секторі економіки"

        Міністр освіти і науки України Гриневич Л.М. у своїй промові зазначила, що реформа професійно-технічної освіти є одним із пріоритетів Міністерства освіти і науки України та Уряду загалом.

У компетенціях «Кулінарне мистецтво», «Кондитерське мистецтво» та «Ресторанний сервіс» від Рівненської області демонстрували свою майстерність учні ДНЗ "Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі".

У компетенції «Кулінарне мистецтво» учениця II курсу Лінкевич Ольга виборола I місце (золота медаль) у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «WorldSkills Ukraine» та ІІ місце (срібна медаль) у II Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST-2016».

                               

У компетенції «Ресторанний сервіс» учень II курсу Шпоняк Назарій отримав золоту медаль за I місце у II Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST-2016».

                                        

У компетенції «Кондитерське мистецтво» учениця II курсу Філончук Софія виборала III місце (бронзова медаль) у II Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST-2016».

                                      

Вітаємо з перемогою учасників, експертів та всіх, хто був залученим до цієї події! Ми вами пишаємося! Щиро бажаємо міцного здоров`я, успіхів і подальших перемог!

 Перемога у WorldSkills Ukraine надає молодим людям можливість взяти участь у WorldSkills International, який відбудеться в столиці Об’єднаних Арабських Еміратів - Абу-Дабі в жовтні 2017 року.

 

За матеріалами сайтів:

http://rtpl.com.ua/?go=news&page=2
https://www.knteu.kiev.ua/blog/read/?pid=15820&uk
https://www.knteu.kiev.ua/blog/read/?pid=15884&uk
Переглядів: 1650 | Додав: erojckova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Оцініть сайт
Всього відповідей: 8

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0